Три извода от първия мач на Бруно Акрапович

0

Със сигурност дебютът на новия треньор на Локо (Пд) Бруно Акрапович няма как да бъде определен като успешен след загубата на „Герена“. От него обаче могат да се направят важни изводи, на които да се гради бъдещето на босненеца на „Лаута“, пише „Меридиан мач“.

1. На първо място се видя, че при новия наставник всички играчи в клуба отново получават равен шанс. Независимо от отношението и мнението на хората от ръководството за тях, Акрапович ще може да прецени кой ще му върши работа с оглед показаното на терена, а не заради това с кого е близък и си пие кафето извън терена.

2. Със сигурност босненският треньор има ясна идея как иска да изглежда отборът му. Той залага на схема на игра, за която тепърва ще търси изпълнители. И независимо, че при представянето си обяви, че ще подхожда индивидуално към всеки противник, той явно ще има основа, върху която ще надгражда и в тактическо отношение.

3. Жалък е начинът, по който Локо (Пд) изглеждаше срещу Левски през второто полувреме. След като „сините“ останаха с 10 души „смърфовете“ бяха длъжни да потърсят победата. Вместо това те допуснаха противника да им създаде толкова положения, колкото не беше изградил в четирите си предходни двубоя.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]