Треньор в Левски: Харесва ми как феновете пеят до последно, в главата ми е хореографията с ЦСКА-София (ВИДЕО)

0
-
-

Кондиционният треньор на Левски Матия Винченци обяви, че все още се сеща за хореографията на сините фенове срещу ЦСКА-София. Италианецът даде интервю пред телевизията на Левски, в което разкри как се е озовал на “Герена” и за впечатленията му от синия клуб.

Разтърсващо! Левски купува Яя Меледже

“Чувствам се много добре в Левски. Това е един много организиран клуб, работят много професионалисти. Нормално е в този период футболистите да работят. Натоварванията са по-специфични, но са основни за работата ни нататък. Не им харесва тази работа, но правят всичко с готовност. Доволен съм от работата им през тези дни. В България има пауза от 20 дни, в която трябва да възстановим енергията и след това се налага по-интензивна физическа подготовка, за да възстановим параметрите”, каза Винченци по повод досегашната подготовка на тима.

Само в KS: Въртят мръсни номера на Левски! Португалци вдигнаха двойно цената на цел №1

“Работил съм в Италия в професионален футболен клуб, където съм преминал през всички нива – от Серия С до Серия А. Имах възможността да работя с много треньори. Мисля, че са 15. Това лято получих обаждане от г-н Роси и сега сме тук, в Левски, за да дадем най-доброто от себе си.

Знаех, че Левски е голям клуб. Един от най-важните в България. Чувствах се много ентусиазиран да работя в клуб, който има много голяма история. И, естествено, да работя с Делио Роси – голям специалист, с много голям тактически багаж. Вижда се, че е сериозен човек. Човек, който вярва в работата си. Не обещава, но показва, че иска да работи и да постигне резултатите, които да зарадват всички.

Динамо Букурещ предложи на искан от Левски да се самооткупи

Това, че съм имал щастието да стигна до Левски, означава, че съм работил. Искам да се подобрявам още и се надявам това да стане с Левски. Трябва да кажа, че Левски успя да подобри много неща. Има технически средства, които са авангард в тази наука и работим с тях. Преструктурираме залата за физическа подготовка. Щастливи сме и благодарни на клуба, който е предразположен да подобрява работата, която е от моята компетенци”, допълни помощникът на Делио Роси, който в заключение не скри възхищението си от публиката на тима.

Делио Роси: Левски е готов да вдигне залозите!

“Все още в главата ми е прекрасната хореография в дербито с ЦСКА-София. Публиката е много ентусиазирана. Всяка седмица следва отбора. Много ми харесва да слушам как публиката пее до последната минута и бих искал да ги виждам все повече и повече”, завърши Винченци.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]