Само в KS: Въртят мръсни номера на Левски! Португалци вдигнаха двойно цената на цел №1

0
-
-

Мениджърски трикове разиграват на Левски агенти от Португалия, научи KotaSport.com. Както е известно трансферна цел №1 на Делио Роси е ляв халф-бек. „Сините“ са се спрели на португалец, за което вече нашата медия информира. Въпросният футболист, чието име се пази в строга тайна, е неизменен титуляр в отбора си, който е в първата шестица във временното класиране на местния футболен елит. Договорът на бранителя изтича през лятото и той законно води преговори с Левски.

Делио Роси отсвири крило на Ювентус, хареса португалски бек

Според източници от „Герена“, сделката е била на финалната права и футболистът е можело да се счита за сигурно ново попълнение на „сините“. Вчера обаче, цената на португалеца най-изненадващо е скочила два пъти. Това е принудило шефовете на Левски поне засега да спрат преговорите.

Делио Роси: Левски е готов да вдигне залозите!

Припомняме, че трансферният прозорец в Португалия затваря на 31 януари. Дотогава може да се очаква развитие по случая. При настоящите условия, обаче трансфер няма да има. Ако португалците се върнат на първоначалните си искания, то защитникът ще стане третото ново попълнение в Левски. До момента договори подписаха Аймен Белаид и Станислав Костов.

Ето какво се случва с контролите на Левски

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]