Делио Роси отсвири крило на Ювентус, хареса португалски бек

0

Делио Роси е отказал предложено му крило, научи KotaSport.com. Става въпрос за Маме Тиам. 25-годишният футболист е собственост на Ювентус, като за последно е играл под наем в Емполи. Носил е екипите още на Интер, Зулте и ПАОК.

Левски пристигна в Малта, фенки чакат за селфи (ВИДЕО)

Италианският треньор на Левски е изтъкнал като причина за нежеланието да има в състава си Тиам, че той не е играл през последните 6 месеца. Сенегалецът за последно записва мачове като преотстъпен в Емполи, с чийто екип вкарва победен гол на Милан. През лятото на 2017 г. обаче, след като Емполи отпада в Серия Б, полузащитникът се завръща в Торино, където няма и една изиграна минута.

Край на празните приказки!

Същевременно Делио Роси е дал зелена светлина за привличането на португалски бек, за когото KotaSport.com вече информира. Специалистът е останал очарован от качествата на футболиста. Проблем обаче може да се окаже трансферната сума. Играчът е обвързан с договор с отбор от местния футболен елит. При приемлива цена, правата на футболиста ще бъдат купени от „сините“.

Левски си хареса португалски защитник

Както вече стана ясно, Левски е на път да осъществи първия си шумен трансфер през зимата. В лагера на „сините“ в Кипър пристигна двукратният шампион на Франция с ПСЖ Ервен Онгенда.

Левски взривява пазара! „Сините“ взимат двукратен шампион с ПСЖ (ВИДЕО)

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]