Сектор „Г“: Управлението на Перуката е престъпно! Чичо Венци, лакомо дупе… Време е да изхвърлим боклука

1
-
-

Сектор „Г“ застана твърдо зад кандидатурата на Любослав Пенев за президент на БФС. Феновете на ЦСКА разпространиха до медиите официалната си позиция, която публикуваме, без редакторска намеса:

Саката: Група олигофрени опитват да пречат и вредят на ЦСКА! Бием убедително Лудогорец

Приятели, много се изписа и изговори по темата откакто Любо Пенев обяви, че ще се кандидатира за президент на БФС. Нормалните хора се зарадваха – най-накрая се видя лъч светлина в мрачния тунел, наречен „Управлението на Перуката“. Имаше и други, които изпълзяха като по сигнал от дупките си и започнаха масирана атака, усетили вятъра на промяната, който е готов като ураган да отвее престъпните им схеми.

Шефовете на ЦСКА се събраха по спешност, взеха ключово за бъдещето на „армейците“ решение

За единия можем смело да кажем, че е нагъл и корумпиран лъжец. Последната информация относно неговото управление гласи:

Ще играе ли ЦСКА в Европа още следващия сезон?

„Община Сливен е със запорирани сметки заради финансови претенции на Министерството на околната среда и водите. Общината е получила покана от частен съдебен изпълнител да плати близо 4.5 милиона лева.

ЦСКА взима още нови, всички на линия за Испания

Запорът е след производство на МОСВ, които са извадили акт за частно държавно вземане. Претенциите на министерството са, че общината е възложила неправилно обществени поръчки по т.нар. първи воден цикъл на града през 2008 г., когато кмет е въпросният наглец“.

Клубове от Бундеслигата и САЩ пристигнаха за титуляр на ЦСКА

Зад името Йордан Лечков стоят около 30 фалирали дружества.

Какво да кажем за другия корифей в българския футбол, съсипал един от най-големите български отбори и довел го до положението да участва ежеседмично в съмнителни мачове и тото игрички? Естествено, престъпното управление на Перуката го устройва напълно след като всички знаем по колко „лапа“ от юношеските гарнитури на националния ни отбор. Чичо Венци, апетитът е опасно нещо и народът го е казал най-добре – лакомо дупе…

ЦСКА се прицели в колумбийско крило

За Перуката сме казвали многократно какво е нашето мнение. Този човек и неговият антураж трябва незабавно да бъдат премахнати от управленските си позиции. Обвързаностите им с един делиормански олигарх унищожиха почти всичко, постигнато през последните 20 г. Докато тези хора са на кормилото, футболът ни ще се лута по треторазрядните пътища на позора докато не катастрофира окончателно и безвъзвратно в даден момент. ВЪН!

Сектор „Г“ стои твърдо зад Любо Пенев и неговата кандидатура за президент на БФС.

Часовникът тиктака неумолимо. Време е да изхвърлим боклука.

Веднъж и завинаги!

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Ивайло Колев
Ивайло Колев
6 години по-рано

Прекалено е хубаво ЗА ДА Е ВЯРНО………АДСКИ БЕТОН е забъркал около себе си перуката……!!! Твърдо стоя зад Любо Пенев !!! ЗА !!!