Само с KS: Шенсой фаворит за Верея

0
-
-

Наджи Шенсой е почти сигурният нов треньор на Верея, научи KotaSport.com. Ръководството на старозагорския клуб е в напреднали преговори със специалиста. Остава да се доуточнят няколко дребни детайла, като само някакво сензационно разминаване между двете страни може да провали подписването на договора. Очаква се Шенсой да бъде официално представен като наставник на тима в първите работни дни на януари.

И албанци идват на „Пирин къп“ в Сандански

Припомняме, че Наджи Шенсой бе спряган и за треньорския пост в Етър. Там обаче начело на тима продължава да си бъде Станислав Генчев. За заместник на напусналия Верея в посока Черно море Илиан Илиев пък бяха сочени Веселин Великов, Велислав Вуцов и Христо Янев. KotaSport.com, обаче научи още, че бившият треньор на Дунав никога не е попадал сред вариантите за нов треньор на Верея. Измежду останалите, ръководството на старозагорци се е спряло именно на Шенсой.

На „Герена“ обявяват още сериозни промени за ЧНГ

В момента косоварят е без работа. За последно той води македонския Пелистер (Битоля), с който през май спечели купата на страната. Малко след отпадането от Лига Европа от Лех (Познан) с общ резултат 0:7 той бе освободен. Миналата есен Шенсой бе начело на Пирин (Благоевград), но си тръгна през юни 2016 година. У нас е бил още във Вихрен (Сандански), Беласица (Петрич), Локомотив (Пловдив) и Славия.

В Испания се скъсаха да хвалят ЦСКА и Стамен Белчев, мъгла с контролите на „армейците“

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]