В Испания се скъсаха да хвалят ЦСКА и Стамен Белчев, мъгла с контролите на „армейците“

0
-
-

Заливът на Слънцето в Испания очаква ЦСКА за втора поредна година. Армейците пак ще се готвят в курорта Марбея, който е част от много популярния туристически регион Коста дел Сол с център град Малага. Организаторите на подготовката на червените в Испания – Football Impact, приветстваха ЦСКА на официалния си сайт.

В Бразилия потвърдиха трансферна бомба на ЦСКА

„Един от най-известните източноевропейски клубове -ЦСКА София, ще се готви за втора поредна година в Коста дел Сол. Червените са на второ място в първенството, но само на точка от лидера Лудогорец. Стамен Белчев е предводителят на отбора. През ноември 2016 г. той е назначен като временен треньор, но стабилизира резултатите и се ползва с пълно доверие от ръководството. Белчев е една от най-важните фигури за развитието на ЦСКА. През този сезон отборът от София иска да отнеме титлата от Лудогорец и по тази причина има нужда от първокласна зимна подготовка“, пишат организаторите.

http://www.footballimpact.com/news/pfc-cska-sofia-will-repeat-preseason-with-football-impact-on-2018/

Около контролите на армейците в Испания обаче има известна мъгла. Те обявиха, че ще играят със Спартак Москва на 30 януари, докато руският шампион посочи като дата за спаринга 31-ви, пише „Тема спорт“. Появи се и още едно разминаване – ЦСКА анонсира двубой с Динамо Киев на 2 февруари, докато украинският гранд обяви, че играе с червените на 27 януари, с което и ще завърши подготовката си в Испания. Само ден по-късно -на 28-и, ЦСКА има проверка с китайския Дзянсу. Така може да се очакват промени в програмата на армейците.

ЦСКА преговаряли с хора на Фирмино и Дракслер

Диема спорт планира да излъчи всички контроли в Испания, така както направи и през миналата зима, когато проверките на ЦСКА привлякоха много сериозен телевизионен рейтинг.

Кайзериспорт дава 1,8 милиона евро за звезда на ЦСКА

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]