Берое се разпада, футболистите разпуснати

0
-
-

В момента Берое е един от най-стабилните финансово клубове в България. Не винаги обаче е било така. Точно преди 10 години ситуацията в Берое е била критична. Тогава собственик е печално известният бизнесмен Николай Банев, който почти фалира клуба. Предлагаме ви статия на колегите от Топспорт за онзи период, която публикуваме без редакция.

Потъването на Нефтохимик

„Положението е Берое никак не е розово, след като днес треньорът Радослав Здравков прекрати тренировките, след като никой от ръководството на старозагорския клуб от началото на седмицата не се е появявал на стадиона.

Неразказаната история за Митко Събев, Петя Славова и…..Денис Ершов

„Решението да разпусна отбора е мое, защото не мога да установя контакт с никой от шефовете на клуба. Прецених да спрем заниманията, защото доста неприятни неща се случиха напоследък“, каза Радослав Здравков.

„Не знам докога няма да тренираме – това ще стане до второ нареждане, защото трябва да проведа разговор с ръководството“, добави наставникът.

Шеф на Локомотив Пловдив остави един милиард лева

Президентът на Берое Николай Банев все още не е взел решение дали остава собственик на клуба или ще го продава, но е факт, че футболистите на Берое очакват да получат заплатите си, които закъсняват вече втора седмица.

Батето спасил Олимпиадата в Сеул от бойкот

Контрола между Берое и ОФК Миньор (Раднево) няма да има, обявиха от клуба. Проверката трябваше да бъде в петък на градския стадион в Стара Загора.“

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]