Само в KS: Феновете на ЦСКА изригнаха срещу условията на „Ивайло“ (СНИМКИ)

0

Феновете на ЦСКА изригнаха срещу условията на стадион „Ивайло“, предоставени за привържениците на гостуващите отбори. Хора от „червената“ агитка изпратиха снимки на редакционната поща на KotaSport.com. На тях са онагледили как в сектора, в който са настанени, има една единствена тоалетна – и за мъже, и за жени. Поради тази причина, на полувремето се е получило и сериозно задръстване с желаещи да използват единственото възможно съоръжение за удовлетворяване на биологичните нужди.

Припомняме на читателите на KotaSport.com, че всеки един от Вас може да стане своеобразен репортер в нашата медия. В рубриката ни „KotaSport Репортер“ поместваме Ваши материали – новини, сигнали, коментари, анализи, снимки… Всичко, което Ви се струва интересно и любопитно от света на спорта, може да ни изпращате на редакционната поща на сайта NEWS@KOTASPORT.COM. Ние от своя страна ще публикуваме Вашия материал в сайта. Няма да бъдат допускани (или ще бъдат цензурирани) материали, съдържащи нецензурни изрази, обиди на етническа или религиозна основа.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]