Обертан изправи на нокти Левски, пак се контузи

0
-
-

Плеймейкърът на Левски Габриел Обертан изправи на нокти треньорския щаб на Левски. Причината е, че французинът напусна контузен контролата с Локо София в началото на второто полувреме, пише „Тема спорт“. Офанзивният халф се хвана за коляното, а след това бе заменен от Бабатунде Аденижи, който реализира два от головете.

Днес ще стане ясно колко сериозно е състоянието на Габриел Обертан – той ще премине обстойни медицински прегледи. Възможно е французинът да пропусне следващия мач на тима. Той е срещу последния в класирането Bитоша Бистрица. Двубоят срещу новака в елита е на 19 ноември, неделя, от 17:30 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

С проблеми в състава на сините е и Давид Яблонски. Чехът не тренира през изминалата седмица, не се появи и в спаринга срещу Локо София. Към момента той по-скоро няма да е на линия за неделния мач.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]