Капитанът на ЦСКА виси за Ботев (Пд)

0

Централният защитник на ЦСКА Божидар Чорбаджийски може да пропусне и двубоя с Ботев Пловдив в събота от 15:00 часа на „Армията“. Бранителят още не е стартирал тренировки на пълни обороти заради старата травма в кръста, която го измъчва вече повече от месец, пише „Тема спорт“. Чорбаджийски не се включи в двустранната игра на отбора през уикенда, а е получил допълнителна почивка от треньорския щаб. Младокът остана извън групата за двубоя с Лудогорец на 5 ноември (2:1), а неговият заместник Александър Барт се представи доста стабилно в Разград.

Чорбаджийски има проблеми в кръста още от началото на октомври. Той получи контузията, докато бе ангажиран с националния отбор за двубоите с Франция и Люксембург. Чорбаджийски не попадна в списъка на селекционера Петър Хубчев за контролата със Саудитска Арабия. Бранителят за първи път не получи повиквателна, откакто Хубчев бе назначен начело на националите.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]