И това доживяхме: След 0:8 от Швеция, от Люксембург ни се канят

0
-
-

Люксембург се закани да спечели световната квалификация с България, пише „Тема спорт“. Ето какво сподели преди мача защитникът Крие Филипс: „Нашият отбор има две лица. Срещу Швеция показахме грозното, загубихме тежко с 0:8, но срещу България ще се постараем да покажем красивото и да измием срама с победа. Няма как да е иначе, мотивирани сме максимално за трите точки. Треньорът дойде след мача с шведите и ни каза, че сме позор. Каза ни, че не заслужаваме да носим екипа на родината с такова представяне“.

На старта на квалификациите Люксембург ни измъчи сериозно в София, като победихме с 4:3 с гол в края на мача. Победата за България днес е оценена на 1.46, а коефициентът за „единица“ е 4.48. Ремито е със ставка 3.44.

Поведението на Люксембург срещу шведите бе, меко казано, странно, след като само преди месец тимът измъкна 0:0 от Франция като гост.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]