Джони Велинов: Няма разделение в публиката на ЦСКА, смешно е да го коментираме

0

Големият вратар на ЦСКА и настоящ скаут в школата на клуба Георги Велинов бе гост в предаването „120 минути“ no bTV. Той говори за ситуацията на „Армията“ и приказките за разделение сред феновете.

„ЦСКА е много голям клуб, с доста силни футболисти и с най-качествения отбор в България. Дано през следващото лято да покажем своите възможности и в Европа. Няма разделение сред публиката, какво разделение?! Което ЦСКА е на „Армията“, това е. „Армията“ е нашият дом, там сме израснали и продължаваме да работим на стадиона. А публиката показва пределно ясно колко подкрепя едното ЦСКА и колко другото. Нека да говорим сериозни неща. Смешно и излишно е да коментираме, че има разделение. Да си има ЦСКА 48, да са живи и здрави, не им мисля злото. Но ЦСКА си е ЦСКА. Освен живот и здраве си пожелавам догодина на 70-годишнината да се радваме с титла, купа и участие в Шампионската лига. От толкова време я чакаме тази титла, време е да я спечелим. А и да отпразнуваме подобаващо юбилея“, коментира Велинов.

„Не спях преди важните мачове, затова и пиех толкова много кафета. Иначе по новия ми живот съм на 10 години -на 10 май 2007 г. ми направиха трансплантацията на черен дроб. Проф. Никола Владов и проф. Кацаров ми спасиха живота. Пожелавам пълно възстановяване и на Наим Сюлейманоглу, който израсна пред очите ми“, добави Джони.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]