Заради съмнения за бойкот, никой не иска на „Лаута“

0

Безобразно слабата игра, която футболистите на Локо (Пд) показаха срещу Левски на „Герена“ породи доста съмне­ния за бойкот от страна на отбора на треньора Едуард Ераносян. Без да е имало открит конфликт между Едо и лидерите в тима, който да се посочи като конкретна причина за подобно поведение, фенове и специалисти не могат да приемат, че разликата в класите между „сините“ и „черно-белите“ в момента е толкова, колкото показва резултатът. Фактът, че по-рано през сезона, ра­зочарован от собствени­те си играчи бе и Илиан Илиев, кара много от треньорите, които в мо­мента са в списъка на ръководството като евентуални заместници на Ераносян, да се замис­лят какви са шансовете им за успех.

Ръководството на Ло­ко (Пд) прие оставката на треньора Едо на спешно заседание вче­ра. Още преди обед на клубния сайт на „черно-белите“ излезе съобще­ние, в което се казва, че членовете на управата благодарят на клубната легенда за свършената работа. Сбирката на уп­равата продължи до ран­ния следобед, като оче­видно Чавдар Цветков и компания са провели ня­колко разговора и с боса Христо Крушарски, кой­то има бизнесангажименти в Русия. Според изтеклата от клуба ин­формация след обсъжда­нето на няколко кандидатури изборът е паднал върху Александър Стан­ков. Той обаче отрече и пред „Спортал“ обяви, че до края на май чака оферта от Китай, където се ползва с добра репу­тация, и това за него е приоритет. Той уточни, че и никой от „Лаута“ не го е търсил.

„Стига сте ме питали за Локо (Пд), няма да ставам треньор“, отсече пък Емил Велев, който пръв бе посочен от плов­дивските медии като фа­ворит за поста.

Източник: „Меридиан мач“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК