Набиване на канчета в Лудогорец

0

Изненадващата загуба на Лудогорец с 0:1 от Дунав се оказа доста непри­ятна за играчите на „орлите“. След дву­боя, те са имали дъ­лъг и неприятен раз­говор със спортно-техническото ръко­водство, на който е била обсъждана мо­тивацията, с която футболистите на шампионите излизат в някои срещи от на­чалото на пролетта. За пример са били дадени двете срещи с Дунав (2:2 и 0:1), както и ремито с Нефтохимик (1:1) на „Лазур“.

Ясно е, че с оглед на по-голямата кла­са от останалите от­бори в Първа лига, а и на огромната раз­лика – 13 точки, фут­болистите на Георги Дерменджиев вече започнаха да си из­бират мачовете, в които да покажат на какво са способни. Например те побе­диха в ада на „Арми­ята“ с 2:0, след това можеха да вкарат 10 гола на Локо (Пд) на „Лаута“ при успеха с 4:0 за Купата на България и извед­нъж се стигна до шо­киращото поражение в Разград от Дунав.

За момента от ръководството на Лудогорец не смятат да прибягват до глоби или някакви други наказания, тъй като наистина разликата в първенството е го­ляма. А и идва пряк мач с Левски, който ако бъде спече­лен, директно от БФС ще могат да донесат титлата в Разград за награж­даването.

Източник: „Меридиан мач“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК