В САЩ броят холандец за сигурен в ЦСКА

0

Холандецът Роланд Алберг със сигурност напуска „Филаделфия Юниън“, за да се присъедини към ЦСКА веднага след края на американското първенство. Той вече се бил разбрал с ръководството да не се подновява договорът му, като е получил съгласие за това, пише „24 часа“. През лятото шефовете на „Юниън“ отхвърлиха две оферти за родения в Суринам нападател.

Индиецът Ренеди Синг, който бе представен като играч на ЦСКА през славните времена на Александър Томов, пък е започнал благотворителна акция в родината си. Той плаща престоя на семействата
на юношески национали от неговия щат на световното, което започва днес. Синг позира с екипа на ЦСКА, направи няколко тренировки и изчезна от Борисовата градина, без да запише и минута.

На световното за юноши до 17 години в Индия има и малко българско присъствие. В състава на САЩ е Индиана Василев, син на бившия халф на „Сливен“ Денчо Василев.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]