Водещ футболист на ЦСКА-София се прибра в родината си, друг пое към екзотична дестинация

0
levski cska marselino kareaso
Снимка: cska.bg

Футболистите на ЦСКА-София вече близо седмица са в почивка, след като в петък, 31 май, изиграха последния си мач за изминалия сезон. Чужденците в състава бързо напуснаха родината ни, но решиха да прекарат ваканцията си по различни начини.

Халфът Марселино Кареасо се прибра при семейството си в Колумбия и ще остане там
до старта на лятната подготовка. Той поиска смяна след баталните сцени по време на баржа с ЦСКА 1948, но това няма да повлияе на дългосрочните му планове и да го накара да напусне Борисовата градина. Напротив – Професора, както го кръсти Саша Илич, е един от малкото чужденци, които ЦСКА-София със сигурност иска да задържи.

Друг от тях е Тибо Вион. Той се отдаде на туризъм и релакс на екзотична локация. Френският универсален футболист заведе съпругата си и трите им деца на почивка в Мавриций. Според снимките, които качват в социалните мрежи, Вион и семейството му си изкарват повече от добре на популярния остров.

Вратарят Димитър Евтимов също е на море, но в Гърция. Това разкри неговата половинка Мартина, която публикува куп снимки и видеа на дъщеря им в Instagram. Норвежките играчи на ЦСКА-София пък също използваха ваканцията, за да се приберат у дома./ „Тема спорт“

От ЦСКА-София се опитват за разкарат чужденец