Левски пусна основен защитник в Азия

0
-
-

Сериозен проблем изникна пред националния отбор на Исландия, но Левски не е част от него. Част от клубовете в Европа отказаха да пуснат футболистите си за турнето на островната държава в Индонезия, пише „Меридиан мач“. То е планирано за началото на януари. На 11 скандинавците ще се изправят срещу сборен отбор от местното първенство, а три дни по-късно срещу националите на азиатската страна. Големите клубове в Европа първи отрязаха Хеймир Халгримсон, а вчера това направиха и руските Рубин и Ростов. Те изпратиха писма до Исландската федерация, че няма да си пуснат футболистите за такова турне по никое време.

Левски удължава договора на голмайстора си

За разлика от тях от Левски са решили да не правят спънки на Холмар Ейолфсон и името му остана в предварителния списък, който бе обявен още на 23 декември. Целта е той да се бори за място на Мондиал 2018 в Русия, а пътуването до Индонезия ще бъде плюс за него в очите на Халгримсон.

Левски работи по таен списък на Роси

„Исландия не идва с най-доброто, но въпреки това си остава сериозен отбор“, коментираха медиите в една от най-големите страни в света, след като видяха списъка с играчите на сайта на федерацията на Исландия.

Легенда на Левски: Делио Роси трябва да остане поне два сезона!

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]