Левски работи по таен списък на Роси

1
-
-

Ръководството на Левски работи по привличането на играчи, които Делио Роси настоява да има в състава. Италианският специалист държи „сините” да привлекат още поне три попълнения, пише „Тема спорт“. На „Герена“ до момента си осигуриха само един футболист. Това е централният защитник Аймен Белаид. Вчера тунизиецът празнува 29-годишния си рожден ден. За него това ще е втори престой в Левски. Той игра за сините от началото на 2014 година до края на 2015 година. За този период изигра 63 мача за тима във всички турнири, в които отбеляза 1 гол. За последно Белаид бе играч на Родъръм. Той не е участвал в официален мач от месец април насам. През декември изкара кратък пробен период на „Герена“ и бе одобрен от Делио Роси.

Легенда на Левски: Делио Роси трябва да остане поне два сезона!

Италианецът държи съставът да бъде подсилен с ляв бек, полузащитник, както и със силен централен нападател. За тези постове италианецът е набелязал единствено чуждестранни футболисти. В момента ръководството на клуба се мъчи да удовлетвори желанията му, като вземе играчите, поставени под №1 от него в списъка му. Именно това е и причината селекцията на Левски да се бави. Първо тя трябваше да бъде готова до тази седмица, за да може всички нови да заминат заедно с отбора на подготвителния лагер в Малта. Това обаче няма да се случи. Привличането на играчи ще продължи поне до края на януари.

Решават бъдещето на Рошу в четвъртък

Не е изключено Левски да вземе футболисти от испанското и португалското първенство. Мениджърът и отговорник по спортно-техническите въпроси на „Герена“ Асен Букарев наблюдава на живо мачове в страните на Иберийския полуостров.

Левски зачеркна над 50 футболисти! Четирима още не са преподписали

Заради това, че към момента има само един входящ трансфер, на „Герена“ липсват и продажби. Има сериозен интерес към нападателя Жуниор Мапуку. Конгоанският таран е искан от борещия се за промоция втородивизионен турски Елазъгспор. Мапуку е в полезрението и на дубайски клуб. От негов трансфер в касата на клуба биха постъпили поне 1 милион лева. Делио Роси обаче не е одобрил подобна продажба.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Ал. Миланов
Ал. Миланов
6 години по-рано

Елавгъзъспор може само да го гледат по телевизията Мапуко !