Легенда на Левски: Делио Роси трябва да остане поне два сезона!

0
-
-

Бившият нападател на Левски Емил Спасов направи равносметка за изминалия полусезон на сините пред „Тема Спорт“.

Решават бъдещето на Рошу в четвъртък

Есента на Левски

Отборът изпрати посредствена година. Представянето бе слабо – така може да бъде окачествено то. Хубавото през есента бе подобрението на играта в защита. Но всички, които обичат Левски, желаят много повече. За съжаление Лудогорец и ЦСКА поддържат постоянно ниво. Червените се развиват и не случайно победиха на два пъти разградчани. През пролетта между тези два тима борбата за първото място ще е оспорвана. Левски дай Боже да заиграе по-добре, но максимумът ще е третото място. Сините трябва да натиснат в турнира за купата, за да могат да си гарантират мястото в Лига Европа.

Левски зачеркна над 50 футболисти! Четирима още не са преподписали

Работата на Делио Роси

Италианецът е специалист, който няма нужда да се доказва. Прави всичко възможно да изгради конкурентен отбор на останалите. За съжаление той не е селектирал този тим, а както за пореден път се случва през последните години, е в заварено положение. От това текучество няма как да се направи отбор. Аз съм „За“ Делио Роси да остане да работи поне две години, за да може да развие идеите си. Той да си доведе футболисти и да носи отговорност за тях, а не както беше досега. Напоследък имаше какви ли не изказвания, че нищо не е направил, но не е точно така. Мисля, че показателно за добрата игра на отбора в защита е това колко гола допусна Левски. Оттук насетне, както казваше един мой треньор – „Искам маймунки“. Трябват му футболисти, които градят играта, вкарват голове и печелят мачовете. Тези играчи водят феновете на стадиона, както каза Делио Роси. Но за съжаление, като изключим Обертан, такива няма в отбора. За привличането им се изискват много пари. Тимът определено има нужда от попълнения. Не е тайна, че няма силни външни полузащитници. Липсва и плеймейкър, който да гради атаките, а когато се налага, и да ги завършва. Дано до края на трансферния прозорец да успеят да намерят такива играчи.

Динамо Букурещ отмъква халф на Левски

Играчите с изтичащи договори

Трябва да се направи всичко възможно да бъдат задържани в отбора. Това са хора, които допринасят за играта и са твърди титуляри. Давам пример с Божидар Митрев. Аз не виждам кой друг вратар имаме. Като изключим мачовете с Лудогорец и ЦСКА, се представя на постоянно високо ниво. А плюс това е и юноша на клуба. Негов заместник трябва да е Димитър Шейтанов, който притежава невероятни качества и е национал.
С изтичащи договори са още Пиргов, Панайотов и Прохазка, които също трябва да останат.

Левски разглежда оферти за Черната сила за над 1 милион

Даниел Боримиров

Правилно реши да остане да работи в школата, той все пак си беше неин шеф. В един момент се смени функцията му, но той продължи да я ръководи. Боримиров е човек, който е дал много на Левски, и бе нормално да получи шанс да продължи да работи.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]