Карагaрен на война с шефовете на Дунав

0
-
-

Преди Нова година се появи информация, че Локомотив Пловдив може да си върне двама играчи на Дунав Русе – Бирсент Карагарен и Бранимир Костадинов. Засега обаче драконите не са склонни да се разделят с въпросните играчи, чиито договори са до лятото. Карагарен обаче заяви, че иска да се върне на „Лаута“, откъдето си тръгна след скандал с Едуард Ераносян, който не разчиташе на него.

„Не съм получавал официална оферта от Локомотив Пловдив до момента. Имам договор до лятото с Дунав. По принцип искам да се върна, но от моя отбор не ме пускат. Иначе в момента Локомотив си имат класни крила“, каза 25-годишният Карагарен пред tribunaplovdiv. Той премина при драконите в началото на миналата година. Записа 34 мача за първенство, в които вкара 6 гола.

Носи черно-белия екип в периода 2014/2016. Изигра точно 60 мача в шампионата с 9 попадения. През есента на 2016-а бе забит на пейката от тогавашния наставник Едуард Ераносян. При напускането си бе обявил, че докато Едо е там, той няма как да се върне.

Карагарен минаваше за един от най-големите таланти на смърфовете. Едва ли обаче тази зима ще се стигне до неговото завръщане в Локомотив Пловдив. Крилото е сред основните изпълнители в схемата на наставника на Дунав Русе Малин Орачев. Засега от ръководството на драконите на са му предлагали нов договор.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]