В Италия хвалят Лудогорец и предупреждават Милан: Да се внимава с Марселиньо и Вандерсон

0
-
-

Медиите в Италия изчеткаха сериозно офанзивните халфове на Лудогорец Марселиньо и Вандерсон. Те предупредиха, че който и да е треньор на росонерите по време на 1/16-финалните мачове от Лига Европа срещу разградчани, то той ще трябва да внимава най-много с двамата.

Лудогорец започва с двама нови

Срещата на „Лудогорец Арена“ е на 15 февруари от 20:00 часа, а реваншът е на 22-ри от 22:05.

„Всички пишат за голмайстора Клаудиу Кешеру, който може да ти вкара по всяко време с левия крак. Истината обаче е друга – този отбор не играе традиционното Пайдушко хоро, а самба. Всъщност истинската душа на Лудогорец са Вандерсон и Марселиньо. От тях идва фантазията, а и не малко от головете. Така че Милан трябва да внимава с двамата, защото те са много креативни”, се казва в материал на spaziocalcio.it.

Лудогорец прибира 1 милион от Кешеру

„Ако до мачовете с българите Гатузо е все още на пейката, то той трябва да ограничи пространствата на съперника, да не позволи на бразилците да дриблират. Както и да използва слабостите на противника, които са в защита”, допълва медията.

Лудогорец стяга звездна селекция

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]