Левски разглежда оферти за Черната сила за над 1 милион

0

Левски няма никакво никакво намерение да продава Жуниор Мапуку. Поне не и за жълти стотинки. KotaSport.com научи, че „сините“ ще разглеждат оферти за Черната сила, само ако те са за над 1 милион лева (500 хиляди евро). В противен случай, предложенията изобщо няма да представляват интерес.

Припомняме, че Левски вече отряза Елазъгспор за Мапуку. Причината бе именно в малката трансферна сума, която бе предложена на сините за нападателя. Според различни информации тя е варирала между 100 и 200 хил. евро.

Собственикът на Левски Спас Русев е бил категоричен в желанието си да запази гръбнака на отбора. За да продаде основен футболист, той трябвало да получи действително неустоима оферта. С парите от евентуална продажба пък веднага ще се потърси дори по-качествен футболист. Бизнесменът и изключително мотивиран да изгради силен отбор, който през следващия сезон да бъде основен фаворит за титлата. За този като основна цел остава спечелването на Купата, което преминава през елиминиране на полуфиналите на ЦСКА. Според появили се вече информации, Спас Русев ще раздаде по 10 бона калпак при вдигане на трофея.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]