Италиански отбори във война за резерва на Лудогорец?

0
-
-

В Италия има война за младока на лудогорец Александър Василев. Това поне твърди сайтът tuttomercatoweb.com. Според него елитният Беневенто има интерес към футболиста. Малко преди Нова година същото издание пък обяви, че Дженоа напира за Василев. Този сайт обаче има доста съмнителна репутация, пише „Меридиан мач“. Той често замесва български имена в някакви трансферни спекулации.

В Италия хвалят Лудогорец и предупреждават Милан: Да се внимава с Марселиньо и Вандерсон

Именно tuttomercatoweb.com обяви, че Ники Михайлов е сигурно ново попълнение на Милан. Пак там писаха с месеци, че цял куп отбори от Серия А, сред които и Лацио и Интер, се борят със зъби и нокти за друг футболист на Лудогорец – Георги Терзиев.

Лудогорец започва с двама нови

22-годишният Василев участва само в шест мача на Лудогорец от Първа лига през този сезон, както и в седем от Втора лига за дублиращия отбор на шампионите. В Купата на България участва в две срещи и вкара победния гол при успеха с 3:2 след продължения над Оборище на 1/16-финалите.

Лудогорец стяга звездна селекция

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]