Вутов: Щастлив съм, че с моите голове продължаваме да побеждаваме

0
antonio vutov

Героят за Ботев Пловдив Антонио Вутов заяви, че е щастлив, че с неговите голове отборът продължава да побеждава.

Вутов отбеляза победния гол за Ботев срещу Черно море.

„Получи се един тежък мач. Видяхте младите момчета на Черно море се бяха прибрали. Трудно успяхме да победим, но за наше щастие си отиваме с победа“.

„Аз свикнах, втора поредна седмица ми цепят главата, неприятно е, но това се случва в играта. Винаги има какво да се подобрявам. Щастлив съм, че с моите голове продължаваме да побеждаваме. Първите месици имах пролблеми с контузии, игарех, неиграех. Сега с течение на времето сме 12, 13 професионалисти, другиете момчета са юноши. С течение на мачовете влизаме във форвма. Щастливи сме“, сподели Вутов.

„Не ги нареждам красиви, гледам най-важните голове. След време ще правя класация от такива изпълнения. Стремя се да вкарвам голове“ Нашето ръководство е взело всички мерки, но всичко може да се случи. Искам да адмирирам отбора на Черно море, защото с тези млади момечта играха и се представиха добре в мача“, добави той.

„Нямам предпочитания. Важното е да се възстановим. Който и да е трябва да се справим. Видяхте какв мач се получи. В нашата група фаворит са Лудогорец. Всички останали сме на една черга“.

„Не искам да коментирам, гледам си моя отбор. Да радваме нашете фенове, не мога да коментирам Левски“, заяви Вутов.