Владимир Димитров: Все още имам дилеми около състава! На практика изграждаме почти нов отбор

0
nesebar strumska slava 27

Старши треньорът на Струмска слава (Радомир) Владимир Димитров коментира актуалното състояние на отбора около седмица преди подновяването на пролетния дял от Втора лига.

„Имам известни притеснения, тъй като от некачествените и твърди терени 7-8 футболисти получиха контузии, които пречат да вземат пълноценно участие в тренировките. Това няма как да не ме притеснява. Има още 10 дни до първия мач и се надявам да излезем от тази ситуация, така че в началото на следващата седмица всички да са готови за подновяването на сезона“, коментира наставникът на радомирци пред ТВ Струма.

„Все още имам няколко дилеми около състава. Напуснаха ни 10 футболисти, привлякохме доста нови, което на практика е изграждане на почти нов отбор, като дори ще променим някои неща в игровата схема. Нужно е време тези футболисти да свикнат с условията и обстановката, но се надявам, че до мача следващата събота всичко да бъде наред и да победим“, завърши Владимир Димитров.

Първият двубой на Струмска слава (Радомир) през пролетния дял от Втора лига е на 17 февруари от 14:00 часа на стадион „Христо Радованов“ срещу Лудогорец II (Разград).