Валентич каза бъдещето на Илиев и отсече: Левски заслужава повече точки! Футболистите показаха лоялност към клуба и феновете

0
-
-

Старши треньорът на Ботев (Пд) – Азрудин Валентич – сподели мнението си за равенството с Ботев (Вр).

„Ако сравним първите два мача като гости, беше почти перфектно първо полувреме за нас. Имахме няколко положения. Вкарахме гол с хубава атака. Първото полувреме мачът беше 50 на 50. През втората част знаехме, че ще опитат да ни натиснат. Трябваше да покажем повече класа, да ги пресираме. Не видях тази класа в началото на първото полувреме. В последните минути трябваше да имаме повече квалитетност, когато те нямаха толкова енергия.

Ако питате Неделев, той ще иска да играе веднага. Но това е решение на медицинския екип. Може би след 2-3 мача той ще бъде готов да играе повече. Не искаме да го загубим. Трябва стъпка по стъпка да го вкараме в игра. Може би следващия мач ще играе едно полувреме. Но той още не е на ниво, на което искаме. Но е много хубаво да го видим отново в игра.

Левски заслужава много повече точки, от тези 3, които има. Нямаха късмет в тези мачове. Второто полувреме срещу Царско село беше невероятен откъм енергия и класа за Левски. Може би един от най-красивите мачове за Левски. Футболистите показаха лоялност към клуба, отбора и техните фенове. Ще видим, никой не знае какво ще се случи.

Надявам се бъдещето на Атанас Илиев да бъде да вкара гол в следващия мач. Той е добър футболист. Ако дойде добра оферта, нормално е да има трансфер, ако удовлетворява клуба. Всичко е въпрос на преговори. Той може да бъде по-агресивен и да помогне повече на нашия отбор“, коментира Илиев.

loading...