Сираков пред KotaSport TV: Спокойно, по всички етажи на “Герена” ще цари мир! Ще излезем от калта

0
20230327 182825
-

Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков – бе в Бургас на среща с привърженици на тима. Основната тема бе подготвяната емисия акции, с които ще бъде вдигнат капиталът на дружеството. Морският град бе първата спирка от националната обиколка. След срещата с феновете, “синята” легенда говори пред KotaSport.com.

“Възхитен съм от ангажираността, от въпросите, от отношението на левскарите в Бургас. Много съм обнадежден от това, което чувам и виждам – хората продължават да са по-ангажирани, отколкото бяха преди година или година и половина.

Абсолютно съм доволен и посещаемостта на тази среща. Ако бяха дошли много повече хора, нямаше да има място. Мисля, че не бройката, а качеството ще определи успеха на кампанията. Със сигурност има качество.

По принцип съм изключително положително настроена личност, винаги. А, когато става въпрос за Левски, убеден съм, че ще излезем от калта.

Ще се оправят нещата. По всички етажи на “Герена” ще цари мир, спокойно”, коментира Сираков пред камерата на KotaSport TV.

Вижте интервюто с Наско Сираков в прикачения видеофайл или в Youtube канала на KotaSport.com. Може да се абонирате напълно безплатно за канала на KotaSport.com в Youtube и да гледате още авторски предавания, интервюта, мачове от Трета лига и приятелски двубои на живо, репортажи и още много интересни видео и аудиоматериали ТУК!

loading...
#
предишна статияБез никаква почивка за “сините” национали
Следваща статия“Син” ас: Мечтая да играя в Шампионска лига с Левски!