ШОК! Обвиниха директор на Септември в побой над момчета, единият е опериран (ВИДЕО)

0
DOBREV

Спортният директор на Септември София Кристиян Добрев е обвинен в побой над младежи по време на мач от аматьорската мини футболна лига. Срещата се е състояла в сряда, 3 април, на терен в столичния квартал „Слатина”.

Пред NOVA майката на две от пострадалите момчета разкри какво се е случило, а разказ от първо лице направи и потърпевшият Кристиян Христов.

В сутрешния блок „Здравей, България” момчето сподели какво се е случило, както и своята гледна точка за побоя. Охранителни камери са записали инцидента.

От NOVA потърсиха Кристиан Добрев за коментар, но засега ръководителят в Септември се въздържа от публична изява.

„Днес евентуално ще го изпишат от болницата, със счупване на две места на носа е, опериран беше по спешност. Пребит е, бъбреци, окото му е затворено и още не може да се провери има ли отлепване на ретината”, майката на най-пострадалото момче Таня Христова.

„Всичко вървеше нормално, докато не започна да се изнервя мачът. Започна налагане на тяхното мнение, а като не им отстъпим те се правеха на мъже. Те са възрастни хора, а нашият отбор е от момчета”, сподели Кристиян Христов, чийто брат е все още в болница.

„Петър Мирчев, 70 набор е, беше излязъл от терена преди мен, аз също бях изгонен от мача, а той ме посрещна на центъра, връхлетя целият отбор върху мен. Брат ми дойде да ми помогне и ни пребиха него и мен. Най-дейни бяха Петър Мирчев, Кристиян Добрев – той е изпълнителен директор на Септември, Руслан Недялков и Пенчо, на когото не запомних фамилията. Те са най-дейни. Мен ме свалят в гръб и след това бият и брат ми. Не знам колко продължава, всичко става много бързо”, продължи разказа си единият от пострадалите.

„Като цяло, вината е обща, говорих със свидетели, съдии, делегат. За съжаление, никой не прави компромис и се стига до този неприятен финал”, сподели организаторът на турнира.

dobrev