Шефове на БФС се срещнаха и с отборите на Югозапад(СНИМКИ)

0
zs na bfs
-

Традиционната среща между ръководството на БФС и представители на клубовете от Югозападната Трета лига се състоя днес в Национална футболна база “Бояна”. На събитието присъстваха директорът “Първенства и турнири” Валентин Чакъров, президентът на АФЛ и член на Изпълкома на БФС Румян Вълков, председателят на ЗС на БФС София Петко Петков и секретарят Зона “София” Николай Младенов.

На срещата бяха обсъдени актуални теми преди началото на пролетния полусезон, а клубовете бяха запознати с предстоящите нововъведения, свързани с 4-годишната стратегия на БФС. Всички присъстващи получиха уверение, че могат да разчитат на подкрепа и съдействие от страна на централата за всеки проблемен казус, включително и от финансова гледна точка, след като Изпълкомът на БФС гласува отчисления от средствата по програма “Солидарност” на УЕФА и към участниците в третото ниво на футбола.zs na bfs 1

На събитието официално бе представен и новият председател на Съдийската комисия към ЗС София – Венцислав Гаврилов, който поема поста от Николай Йорданов.

loading...
предишна статияЦСКА 1948 договори французин
Следваща статияМодрич отказа офертата на Ал-Насър