Саво Милошевич подписал с Левски

0
savo miloshevich 2
Снимка: partizan.rs

Саво Милошевич вече е подписал с Левски и ще поеме сините от началото на новия сезон 2023/24, съобщава „Тема Спорт“. Сините са уточнили всички детайли със сръбския специалист, като преговорите между двете страни са били финализирани успешно.

Както е известно, бившият нападател пристигна лично в София, за да се срещне с шефовете на сините и да разгледа базата на клуба, но се прибра обратно в родината си, без да наблюдава на живо мача с Черно море. Новината за неговото назначение вече бе потвърдена и от сръбските медии. Ръководството на Левски разгледа кандидатурите на още няколко специалисти, но те са се оказали далеч по-скъпи варианти от Милошевич, който се е съгласил да работи за сравнително по-малко пари. Това вероятно се дължи и на доста скромната му треньорска визитка, в която липсват каквито и да било успехи.

Милошевич ще наследи на поста Елин Топузаков, който е получил две предложения от Левски. Единият вариант пред Топчо е да стане шеф на ДЮШ на сините. Другата опция е да влезе в щаба на Милошевич като помощник.

Очаква се съвсем скоро новината за назначението на Саво да бъде обявена официално и от „Герена“.