Румен Димов: Малшансът и спорни отсъждания ни лишиха от заслужена победа! Днес е много лесно да си отбор от Пловдив в Трета лига – Югоизток

0
sozopol nesebar (2)

Спортният директор на Созопол – Румен Димов – сподели мнението си за равенството (2:2) на „небесносините“ като гости на Асеновец (Асеновград) и очакванията си за предстоящото домакинство на лидера в класирането на Трета лига – Югоизток – Спартак (Пловдив).

„Изиграхме един много добър мач, на много трудно място за гостуване. Доволен съм от всички в отбора – от треньорите за правилно проведения мач и за начина, по който изглеждаше отборът на терена. Доволен съм и от футболистите, които отговориха на битката, предложена от домакините. Личеше си, че ние бяхме отборът с повече футболни аргументи и само малшансът пред вратата на домакините, а и някои спорно отсъдени решения ни лишиха от заслужена победа. Но виждам едно израстване на младия ни отбор. Треньорският екип работи сериозно и се надявам тази работа да ни донесе и резултати. Същевременно все още се приспособяваме към футбола, който се играе в Трета Лига. Въобще, всичко е много различно в аматьорския футбол, но ще успеем. В сряда приемаме Спартак Пловдив на Арена Созопол. Очаквам моят отбор да победи, защото знам възможностите на момчетата. Знам потенциала на треньорите и футболистите, който е доста по-голям от показания до момента. Гостите се представят отлично до момента, но не са срещали по-труден съперник до момента. Днес е много лесно да си отбор от Пловдив в Трета Югоизточна лига. В нея участват десет отбора от Пловдив и региона! Десет! Не е малко, нали! Няма пътувания, по-малко разходи, повече класни футболисти – всичко е по-лесно. Но ние обичаме да играем срещу такива отбори като Спартак Пловдив, особено на Арена Созопол“, коментира Димов.