Сериозен проблем за Илиан Илиев

0
ilian iliev

Черно море има да решава сериозен казус с едно от новите си попълнения. Проблеми с документите бавят картотекирането на бразилеца Тейшейра, който бе привлечен в тима в началото на месеца. Още преди време Илиан Илиев призна, че има забавяне на необходимите книжа, които трябва да бъдат изпратени от Бразилия. „При Брено Тейшейра е тежка ситуацията. Берое имат хора, които чакат вече два месеца. Сложна е процедурата“, каза тогава Илиев. Той се надяваше, че Тейшейра ще бъде записан в състава след паузата за националните отбори, но това не се случи.

Тейшейра трябва да замени продадения в белгийския Зулте Варегем нападател Матеус Машадо. Бразилецът бе лидер в атаката на варненци и липсата на неговия заместник Тейшейра вече започва да се усеща. В миналия кръг Черно море направи равенство 1:1 с ЦСКА 1948 и изостана на четири точки от водача в класирането Локомотив Пд.

Във вторник Черно море приема Ботев Пд на своя стадион. Победата за варненци е задължителна над разколебания тим от Пловдив. Успехът ще остави „моряците“ в тройката на Първа лига. Проблем пред Илиан Илиев ще е отсъствието на Алекс Фернандес. Той се прочу, след като вдигна скандал на треньора при смяната си срещу ЦСКА 1948. В отговор Илиев обеща сериозни мерки. „Той не е постигнал нищо, за да се държи по този начин“, каза Илиев. Най-вероятно Фернандес ще бъде изваден от групата за двубоя утре./ „Мач Телеграф“