Ради Здравков: Не съм очаквал нещо кой знае какво! Имаше много пропуски от всякакво естество

0

Наставникът на Локомотив (София) Радослав Здравков не остана доволен от представянето на неговия тим срещу Спортист (Своге), въпреки че железничарите спечелиха контролата с 2:1.

„Не съм очаквал нещо кой знае какво. Първа контрола е, а и нямаше специална нагласа за този двубой. Не бяхме много убедителни. Причините са разбираеми – за малкото време, в което работим, футболистите не са разбрали новите изисквания. Имаше много пропуски от всякакво естество, дори от физически аспект. Но футболистите се стараят, тренират съвестно. В това отношение нямам поводи да се оплача.

Но в днешната среща, въпреки добрите условия и добрия терен, качеството на играта не беше добро.

Поел съм отговорността да работя с тези футболисти. Да, вижда се, че на някои позиции ни трябват футболисти, но не искам да притискам ръководството в този аспект“, каза Здравков, който не пожела да коментира дали ще има удари под кръста във Втора лига през пролетта.

„Факт е, че е оспорвано във Втора лига. Доста отбори си целят в първите три места. Моята работа е да си я върша на терена. Не мога да взема отношение дали ще има удари под кръста. Нямам мнение по въпроса“, каза Здравков.