Полковника пред KOTASPORT: Ганчев да се оттегли! Пренесоха на “Армията” безкрайно смрадлив селски манталитет! (ВИДЕО)

1
-

Футболният агент Петьо Костадинов, който е сред учредителите на ЦСКА 1948, гостува в “Студио Дерби” на KotaSport.com. Той заяви, че ще е добро решение, ако Гриша Ганчев се оттегли от ЦСКА-София. Според Полковника на стадион “Българска армия” е пренесен “безкрайно смрадлив селски манталитет, който ескалира и продължава да ескалира”. Той добави, че е прогнозирал още преди време, че наемът за съоръжението в Борисовата градина няма да бъде плащан.

“В центъра на София беше пренесен един смрадлив селски манталитет, който ескалира. Марката “ЦСКА” е национална марка, това не е марка за лично ползване. Не може да има масова търпимост. В България се знаем – като се изкашля някой футболен човек на Калотина, ще ти кажа защо кашля. Обладан съм от болка, тези неща съм ги крещял още преди време, очаквах това да се случи.

Когато Литекс влезе в “А” група през 1997 г. организирах лагерите им, бях някаква част от клуба при последната им титла с Ангел Червенков, познавам нещата, те го знаят това. През есента посетих мача на “Армията”, бях потресен от всичко, в което се е превърнало това място. Не искам да имам нищо общо с това.

Доброто решение е г-н Ганчев да се оттегли. Цялата тази система и методи на работа са вредни, те вършеха работа през 90-те години. Не се развиваме, въртим се в кръг. Снощният мач имаше световен принос – съдията Железов работи със секунданти. Той гледаше VAR, двама секунданти до него. Трябва да се пита шефа на съдиите за това.

“Няма Ганчев, няма Цека, има само ЦСКА” – видях го този винил на стадиона. Като са казали “а”, нека кажат и другите букви от азбуката. Разбирам ги момчетата, знам какво им се случи преди пет години.

Материалът на колегите от “Сега” за наема на “Армията”? Аз го предвидих това нещо. Единият клуб трябва да купи другия, но не Литекс да купи ЦСКА 1948. Създадохме този клуб във Военния клуб в София, нямахме пари в началото – Калина събираше пари в урната, парче пица беше премията за футболистите. Така беше, това е истината. Тръгнахме си от “Армията”, защото не бяхме съгласни с вариант “Литекс”. И много хора от публиката мислеха така”, заяви Костадинов в “Студио Дерби” на KotaSport.com.

loading...
#
предишна статияОФИЦИАЛНО: ЦСКА 1948 се раздели с Киселичков, “червена” легенда поема временно отбора
Следваща статияМачовете по телевизията днес
0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Ххх
Ххх
2 години по-рано

На котаспорт, Желязко Велков и полковник да го туря в гъзеца ви