Пелето: Българският дух все повече се надига на „Герена“! Отлично знам как Мъри подготвя за такъв мач

0

„Левски е в подем. Очаквам в този мач инерцията от предишните три да се запази и да победи“, обяви бившият играч и шеф на „сините“ Станислав Ангелов за „Мач Телеграф“.

„Мисля, че ще стане добър мач. Двуостър“, продължи той. Според него „червените“ няма да имат предимство, защото са по-обигран отбор, а този на Левски все още се напасва, след като през зимата бяха привлечени 6 нови играчи.

„Не мога да кажа, че ЦСКА има някакво предимство. Освен това вярвам в българския дух, който все повече се надига на „Герена“. Това са момчета, които знаят какво е Левски и какво е значението на победата в този мач. Единствено се притеснявам да не им се внесе напрежение отвън. Очакванията да бъдат прекалено големи, но все пак знаем кой е треньор на тима. Аз съм бил и в съблекалнята и знам отлично как подготвя играчите за такива мачове“, коментира Пелето, както го наричат феновете.

„Още е рано да се дават оценки за новите в Левски. Напасват се, но пък имаме треньор, който знае как да изкара най-доброто от тях. Постепенно при г-н Стоилов Левски започна да показва един приятен стил на игра. Знам също така и изискванията му и със сигурност този тим ще има къде да надгражда до края на първенството. По принцип стратегията на Стоилов е Левски да бъде силен като отбор, а не като единици. И всеки един от играчите, с които разполага, както и тези, които ще бъдат привлечени, трябва да може да помогне затова“, завърши бившият национал.