Несебър започна с трима нови, трима украинци и амбиции за Втора лига (ВИДЕО+СНИМКИ)

0
nesebar 7

Несебър направи първа тренировка за 2023 г. Под ръководството на старши треньора Николай Русев, на терена излязоха три нови попълнения. Това са Нуретин Пюскюлю и Николай Русев, които идват от Черноморец, както и Кристиян Парашкевов, който за последно игра за Созопол. Към „делфините“ се присъедини и футболист на проби, чието име засега се пази в тайна.

Интересно е, че подготовка с Несебър започнаха и трима украински футболисти. Засега те единствено ще поддържат форма с отбора, като им се търсят други тимове.

Преди да започне тренировката, в съблекалнята своите приветствия към футболистите направиха старши треньорът Николай Русев и президентът Недялко Москов. Последва традиционното гърмене на шампанско и рязане на торта с емблемата на морския клуб. Всички бяха единодушни, че целта е запазване на лидерската позиция и промоция във Втора лига, като това обаче няма да е на всяка цена.

Вижте кадри от първата тренировка на Несебър в прикачения видеофайл или в Youtube канала на KotaSport.com. Може да се абонирате напълно безплатно за канала на KotaSport.com в Youtube и да гледате още авторски предавания, интервюта, мачове от Трета лига и приятелски двубои на живо, репортажи и още много интересни видео и аудиоматериали ТУК!