Младен Кръстаич подготвя доклад

0
Снимка: bfunion.bg
-

Националният селекционер Младен Кръстаич вече подготвя доклад, който да представи пред Изпълкома на БФС. Сърбинът бе назначен на поста през лятото, след като техническият директор Георги Иванов временно водеше трикольорите след освобождаването на Ясен Петров.

Кръстаич до момента се справя отлично със задачите си. Той даде шанс на много младоци, които дебютираха с националната фланелка. Наред с това треньорът смени тактиката, а резултатите показаха, че не е сгрешил. Под негово ръководство България няма загуба в 4 мача – 3 победи и 1 равенство. Затова и се очаква той и екипът му да получат много добра оценка за свършеното от Борислав Михайлов и компания. Със сигурност Младен ще засегне пред началниците и темата с играчите на Лудогорец Иван Йорданов и Доминик Янков, които бяха освободени от последния лагер по здравословни причини, но след това играха за клубния си тим.

Почти сигурно Кръстаич ще организира лагер през декември, на който ще покани и играчи, с които досега не е работил. Планира се трикольорите да проведат камп в Турция./ „Тема спорт“