Мишо Александров пред KOTASPORT: Лудогорец беше проект, в който никой освен близките до отбора не вярваха! (ВИДЕО)

0
-
-

Бившият национал Михаил Александров гостува в „Студио Дерби“ на KotaSport.com. Пред водещия Георги Симеонов, той сподели впечатленията си от своя престой в ЦСКА и Лудогорец.

„В мъжкия отбор на ЦСКА бях доста, доста млад. Може би бях без нужния опит и качества към този момент. Бях на 15 години. Това до някаква степен оправдава моето непостоянно играене в мъжкия отбор. В Лудогорец бях придобил опит не само като футболист, а и тактически. В днешно време за мен тези неща са много важни. Придобих ги в една държава, в която тези неща са много важни – Германия. Там научих много, въпреки че не играех често. Там нещата са в друго измерение.

Върнах се в България, за да покажа какво съм научил. Лудогорец беше проект, в който никой освен близките до отбора не вярваха. Аз повярвах, влязох в отбора, който беше на пето място в Б група с ясната цел, че този отбор трябва да се вдигне. Апетитът идва с яденето.

Нормално е да има все по-добри футболисти и все по-голяма конкуренция. В най-добрите години за мен за Лудогорец ядрото беше създадено от български футболисти. Много са българите, които минаха оттам. Ако дойде чужденец в български отбор, на него му трябва време да влезе в състава и след това да покаже своите качества“, коментира Александров в „Студио Дерби“ на KotaSport.com.