Майко мила! Звуци от порнографски клип се разнесоха в ефира на Би Би Си по време на мач (ВИДЕО)

0
12
Снимка: twitter.com/TommyRobinsonNS

Би Би Си поднесе извинения на аудиторията си, след като отразяването на мач за ФА Къп беше прекъснато от порнографски клип.

Звуци от стенеща жена огласиха студиото, точно когато водещият Гари Линекър търсеше мнението на колегата си експерт Алън Шиърър преди победата на Ливърпул с 1:0 над Уулвърхямптън.

„Не знам кой вдига този шум“, каза през смях Линекер. „Мисля, че някой изпраща нещо по нечий телефон. Не знам дали сте го чули у дома.“

Бившият английски нападател по-късно каза, че телефон е бил залепен на гърба на студиото като шега.

„Като саботаж, беше доста забавно“, каза Линекер в Twitter.

„Извиняваме се на всички зрители, обидени по време на предаването на живо на футбола тази вечер. Разследваме как се е случило това“, заявиха от Би Би Си.

Впоследствие се разбра, че саботьорът е Даниел Джарвис, известен още като Jarvo69. Той е доста популярен не само на Острова, тъй като често влиза във фокуса на спортни събития. Миналата година Джарвис нахлу на терена във финала на Шампионската лига между Реал Мадрид и Ливърпул (1:0).

„Направих го!“, така Джарвис отговори на туита на Линекер, като прикачи своя снимка от студиото на BBC с намерения телефон.

По-късно Джарвис публикува видео, показващо как се е стигнало до ситуацията. Той скрил телефон в студиото със секс звуци за мелодия на звънене и в точния момент се обадил на номера. Джарвис пусна шегата си във видео канала си в YouTube.