MAX FIGHT 54: Пловдивската муай тай надежда Християн Марукян с впечатляващ дебют на профи-ринга

Marukyan 3
-
-

Пловдивската муай тай надежда Християн Марукян с треньори Христо Христов (Bultras Muay Thai) и Марио Тодоров (Muay Mat) дебютира с впечатляваща победа на професионалния ринг. Звездата на Bultras Muay Thai се изправи срещу Росен Няголов в двубой по правилата най-атрактивното бойно изкуство в кат. 65 кг. и беше среща от основната карта на най-зрелищната за 2023 галавечер у нас MAX FIGHT 54.

Марукян показа страхотен боен дух и умения и спечели заслужено с единодушно решение от 3:0 съдийски гласа.

Marukyan 6

„Започнахме трудно мача, но след първия рунд Християн се отпусна и започна да паркира повече удари от противника си. Станахме свидетели на зрелищни подсечки във втория рунт и продължихме с тотална доминация в последния, където преобладаваха атаки с лакти, колена и точни ритници. Изключително сме доволни от представянето на нашето момче. Надяваме се това да е само първата стъпка към големия успех.“ – каза специално за KotaSport.com Марио Тодоров.

Marukyan 5

Предизвикателствата за пловдивските тимове продължават и днес. Вторият им състезател Радослав Попов ще се изправи срещу опитния Александър Петров в двубой също по правилата на муай тай в кат. 68.5 кг. тази вечер по време на галавечерта Real Pain Challenge 5: Unstoppable.

Може да бъде изображение с 3 души и текстово съобщение

Срещите от Real Pain Challenge 5 стартират в 20:00 часа в пловдивската зала „Колодрум“. Очаквайте подробности.

loading...