Стана ясна пълната бойна карта на галавечерта RPC 5: Unstoppable в Пловдив

Fight card
-

На 3ти юни в Пловдив в зала „Колодрум“ ще се проведе 5-тото издание на Real Pain Challenge, което ще включва двубои в 4 различни бойни формата, между част от най-елитните бойци на България, като някои от тях ще се изправят срещу състезатели от Полша, Молдова и Гърция! Всички чужденци идват в България без загуба в професионалната си кариера и ще се изправят срещу български лидери в категориите си!

На RPC 5 ще бъдат заложени 2 шампионски пояса на организацията, както и положителните рекорди на голяма част от бойците, като някои от тях ще разпишат първата си професиона загуба до момента!

Освен ММА отново ще можем да се насладим на форматите К1 и Cage Boxing, които бяха изключително добре приети от зрителите, поради огромния адреналин, който предполага играта в стойка с ММА ръкавици!

За пръв път ще бъде представен и стила Муай Тай с ММА ръкавици, като отново очакваме изключително високо темпо от бойците и незабравими срещи за зрителите!

Симеон Наковски и Христо Бончев ще излязат срещу чуждестранни представители и ще направят всичко възможно да задържат шампионските пояси в България, а опитният боец Камен Георгиев ще излезе срещу изгряващата звезда на RPC – Павел Милев, който до момента има само победи с нокаут в ПЪРВИЯ рунд!

С цел популяризиране на бойните спортове в България цените на билетите са съответно 10лв и 30лв и могат да бъдат закупени чрез търговската мрежа на Eventim онлайн и чрез техните физически каси.

RPC 5: UNSTOPPABLE – ВСИЧКИ ДВУБОИ:

MMA:
Деян Галинов –  Grigore Albu (84кг)
Камен Георгиев – Павел Милев (93кг)
Христо Бончев и Michal Dreczkowski (93kg) /MMA Main Event & Title Fight/

Cage Boxing (с MMA ръкавици):
Александър Йотовски – Галин Господинов (86кг)
Петър Ангелов – Цветан Антов (61кг)
Динко Банков –  Даниел Володиев (80кг) /Cage Boxing Main Event/

К1 (с MMA ръкавици):
Георги Нинов – Момчил Янчев (105кг)
Симеон Наковски –  Giannis Eminov (65.8 кг) /K-1 Title Fight/

Муай Тай (с MMA ръкавици):
Мартин Петков –  Georgios Kaltsas (67кг)
Радослав Попов –  Александър Петров (65.8кг)