Мартин Камбуров: Ако селекционерът на националите беше българин,щяха да са го уволнили 5 пъти!

0
-

Рекордьорът по голове в българското първенство Мартин Камбуров коментира доста теми около футбола пред BgDerby.com.

“Винаги, когато са ме питали за националния отбор съм бил кратък. Аз си имам собствено мнение. Старши-треньора прави адски много грешки. Ако начело на страната ни беше селекционер българин, досега да са го изгонили пет пъти. Дали си на 20 години, или на 40, просто трябва да си във форма. Но просто това ни е нивото. Казвам го, основният проблем е държавата и политиката към спорта”. каза Императора на Пловдив.

“Доста ще е интересно тази година. Лудогорец пак ще треперят до края на шампионата. Аз, като локомотивец се надявам отново да изпитам емоцията от 2004 година, ще е трудно, но не невъзможно” допълни пред BgDerby.com на Локомотив Пловдив.

Мартин Камбуров следи ситуацията около двата пловдивска гранда и даде мнение.

“В моя любим отбор нещата са доста добре. Лидери сме. Но, за да задържим нивото ни трябва селекция през зимата. Резервната ни скамейка е къса. Трябват ни поне 3-4 качествени попълнения. Отделно, трябва да запазим преднината си пред Лудогорец. Да не е 10 точки, а поне 5 или 6. За Ботев какво да кажа, стабилизираха се малко, но там нещата са зле на високите етажи. Голям бюджет, но няма резултати. Не може собственик на клуб , да не се бръкне за пари, а после да си иска вложеното. Не се прави така” допълни Мартин Камбуров.

Относно бъдещето си, и дали скоро можем да го видим на футболния небосклон Марто бе кратък пред BgDerby.com.

“Не мога да се нарадвам на децата си още. Момчето е на 3 годинки, а малката на 6 месеца. Засега си гледам семейството, а футбола е на заден план. Но аз цял живот съм кипял в тази игра и следя всичко. Ако дойде добра оферта за даден пост някъде разбира се, че ще е обмисля. Да сме живи и здрави. всичко е Божа работа”. завърши Императора.

loading...
#
предишна статияФутболен Хотел Калифорния! Кой позволи на Кръстаич да превърне националния отбор във формата “България търси талант”?
Следваща статияНесебър се бори и отстъпи в достойна битка със Септември за Купата (СНИМКИ)