Локо (Сф) не картотекира считани за сигурни нови попълнения

0
Снимка: Локомотив София

Локомотив София картотекира 21 футболисти за новия сезон в Първа лига. Червено-черните се завръщат в елита след 6 години. През 2015-а железничарите спечелиха бронзовите медали, но после не получиха професионален лиценз и се сринаха до четвърта дивизия.

Цели 10 нови футболисти привлякоха в „Надежда“ това лято – Пламен Крачунов, Христо Иванов, Александър Любенов, Християн Чипев, Реал Лолала, Джонатан Машадо, Селсо Рапосо, Керим Бухмиди, Божидар Кацаров и Георгиос Кацикас. Голяма част от тях се очаква да започнат днес като титуляри при визитата на Берое.

Изненадващо без картотеки останаха Стойчо Атанасов, Стефан Гаврилов и Владислав Узунов, пише „Тема спорт“. Те се считаха за сигурни попълнения в Локо София. Първият обаче все още не е готов на сто процента и продължава възстановяването си от тежка контузия и операция. Узунов ще продължи кариерата си в друг тим, а младият Гаврилов ще се върне в Септември София. Бени Нкололо също трябваше да подпише след проби, но напусна „Надежда“.

Локо продължава да води друга „битка“. Клубът не е изгубил надежда БФС да му разреши да домакинства на своя стадион в светлата част от деня, а когато срещите са на осветление, да приема съперниците си в Бистрица.

loading...
предишна статияНов в Черно море: Вярвам, че големите неща в кариерата ми предстоят! Искам родителите ми да плачат от щастие и гордост
Следваща статияМиньор Пк картотекира новите за новия сезон