Крушарски: Предложих пост на Георги Илиев – какъвто иска

0

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски разкри, че е предложил пост в клуба на рекордьора по мачове в родния елит Георги Илиев, информира Спортал. Халфът е категоричен, че слага край на кариерата си през зимата, но въпреки това има вероятност да остане на “Лаута”.

“Георги Илиев е твърд в решението си. Човекът реално е преценил нещата – да спреш, докато си на върха, а не когато да падаш надолу. Това е мъжка постъпка. Аз говорих с него предложих му пост – ако иска треньор, ако иска деца, ако иска ръководство. Той каза, че ще помисли. С футбола приключва на 15 декември”, каза Крушарски.

Босът на “смърфовете” разкри също така, че от неуспешното картотекиране на двамата футболисти на Уулвърхамптън – Силвен Десланд и Джордж Греъм е назад с 30 000 евро. Двамата не успяха да преминат под наем на “Лаута”, заради изпуснати срокове в регистрацията в международната система TMS.

“С единият футболист от Уулвърхамптън имаме договорка да се върне при нас през зимата. Някои хора, които направиха този казус, мисля, че трябва да се замислят дали това е начинът на работа. Единият човек беше пуснат на обяд, а другият в 21:45 от системата на Локомотив. Трансферният прозорец затваря в 00:00 часа. Дали сме документи и всичко. От цялата тая работа аз олекнах 30 000 евро. Заплати, адвокатски такси и джобът се поизпразни”, каза още собственикът.

По отношение на добрата серия на отбора и предстоящия мач с Лудогорец президентът на пловдивчани заяви, че е умерен оптимист, но не смята, че отборът има потенциал за титла, най-вече от финансова гледна точка.