KotaSport TV: Павлин Ковачев: Такъв турнир няма в Европа! Всички отбори са победители

0
-

В Бургас стартира традиционният полицейски благотворителен турнир. Той се прави с цел подпомагане на децата на загинали служители от системата на МВР. Организатори са ФК Свети Никола, Международната полицейска асоциация и община Бургас. В турнира участие вземат 17 отбора от 5 държави. Срещите се провеждат в спортсменски дух, с много хъс и желание.

Набраните средства ще бъдат разпределени на 16 деца на починали служители от МВР-Област Бургас. Срещу всяка дарена сума се изготвя договор за дарение. На турнира има и специални кутии за дарения.

След като започна още преди известно време, по време на турнира ще продължи и търгът за колекционерска фланелка на родната футболна легенда Христо Стоичков. Екипът е с автограф на Камата и предоставен специално за благотворителната кауза. До момента най-високата оферта е в размер на 750 лева. Наддаването приключва след финала на надпреварата.

Също така на търг бе обявен и топка, също лично подписана от Камата.

Турнирът вече по традиция се радва на голям интерес, като се очаква неговата география и масовост да се увеличава. Главният идеолог и организатор е Павлин Ковачев. Вижте какво каза той специално за KotaSport.com: