KotaSport TV: Геша изригна: Съдията е псувал футболист на майка! Да свири 2 мача на големите и да го приключат с футбола

0
pomorie chernomoretz balchik 25

Изключително скандално разкритие направи направи старши треньорът на Черноморец (Балчик) – Георги Иванов, след загубата с 0:1 от Поморие. Геша изрази сериозни претенции към главния съдия Димитър Димитров. Освен това, той сподели пред KotaSport.com, че арбитърът е псувал футболистите на игрището. Нападателят Валентин Йосков пък е казал, че Пенев го е псувал на майка.

„Нямам обяснение за действията на съдията. Много рядко си позволявам да говоря така. Винаги гледам да съм спокоен и хладнокръвен, но този път… Не знам защо свири така. На домакините не им трябват точки, на нас не ни трябват. Остави ни да играем, да се реши всичко на терена. И 0:0 да е, какво ще стане? Опита се да вземе мача в свои ръце. 5 камери го снимат за не знам къде. Разочарован съм от поведението на главния съдия.

Още със започването на второто полувреме, започна за всеки наш фаул да дава картони. Очаквах, че ни гласи за червен картон. Поморие на 3 пъти играха с ръце. Там дори фаулове не се отсъждаха. На нас фаул с втори жълт картон. Това изнерви обстановката. След това и тази дузпа. И куп обратни фаулове. Ще го гледат ментори ли са, какви са там, дето го снимат. Дано да му дадат да се развива, да отиде нагоре, да свири 2-3 мача на големите отбори, да го приключат с футбола. Защото ние нямаме тази възможност – да се обадим и да го приключим.

Абсолютно безсмислено е да подаваме контестация. 2 отбора, които трябваше да изиграят мач без напрежение. Най-лошото – той си е позволявал вътре да псува футболистите. Валентин Йосков се оплаква, че съдията го е псувал на майка. Сега нямаме, но другия път ще си сложим записващи устройства, да ги видим тези неща. Един човек развали мача“, коментира Георги Иванов.