Киров: При това развитие на двубоя…

0
Снимка: ЦСКА 1948

Старши треньорът на Арда Кърджали Николай Киров заяви след поражението с 0:2 при визитата на Лудогорец, че двубоят се е развил по много лош начин, което е предопределило неговия изход.

„Добро начало за нашия отбор, имахме 2-3 ситуации, в които топката срещна напречната греда. След като Лудогорец взе инициативата, трябваше да се противпоставим много по-добре. Виждахме, че изпитвахме трудности в лявата зона на защитата. Предприехме смени на полувремето, но за жалост нещата станаха още по-лоши“, коментира Киров.

„При това развитие на двубоя… Тук, когато дойдеш, ситуации, които създаваш трябва да ги реализираш. След червения картон ситуацията излезе извън контрол“, добави той.

„Трябва да се отбележат няколко добри неща особено в атака.“

„Ние се съобразяваме с това кои състезатели са налице. Дано някой от контузените се възстанови, за да може да влезе и да помогне на отбора. Съобразяваме се с наличните състезатели.“

„Трябва да обръщаме внимание на положителните неща.“

„Двубоят се разви по много лош начин, което предопредели неговия изход.“

„Ние сме се фокусирали изцяло върху представянето на нашия състав. Когато подобрим представянето на нашия състав, тогава ще се получат нещата. Не трябва да се вглъбяваме в самите резултати“, каза още Киров.

Лудогорец победи и Арда, титлата е много близо