Дерменджиев: Ние си имахме план и този план не сработи в началото, но това е по наша вина

0
georgi dermendjiev
Снимка: ludogorets.com

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели след победата с 2:0 над Арда, че винаги се играе по-спокойно, когато отборът поведе с повече точки пред втория в класирането.

„Мисля, че като изключим първите 15 минути контролирахме играта, въпреки че в началото имахме една, две ситуации. След това Арда имаха ситуации, в които можехме да инкасираме голове. За мен мачът след тези два гола беше под пълен контрол от наша страна, така и завърши“, започна Дерменджиев.

„Ние си имахме план и този план не сработи в началото, но това е по наша вина. След това се коригирахме и контролът на мача беше наш.“

„Аз им подвиквах, че трябва ние да контролираме играта и топката. Играчите го правиха това нещо и видяхте, че имахме доста моменти пред вратата, но в крайна сметка двата гола бяха достатъчни.“

„В момента сме на 11 точки пред втория отбор в класирането. Винаги се играе по-спокойно в мачовете. Аз искам отборът да се почувства добре, да бъдат щастливи и да се забавляват. В някои моменти съм доволен от тези 15 минути, в които не влязоха така както трябва. Искам да придобиват опит и да придобиват друга култура“, каза още той.

Киров: При това развитие на двубоя…