Хубчев взима контузен от Берое в националния

0

Селекционерът на националния отбор Петър Хубчев е сред най-загрижените за състоянието на централния защитник на Берое Камен Хаджиев. Бранителят напусна принудително терена в двубоя с Черно море с леко сътресение и съмнение за счупен нос. Със сигурност той ще пропусне следващият двубой на старозагорци с Ботев (Враца), но надеждите, са че ще може да е на линия за гостуването на Левски на 1 септември.

Хубчев твърдо включва защитника в плановете си за старта на националите в Лигата на нациите, който е на 6 септември с гостуване на Словения. Три дни по-късно представителният ни тим ще посрещне Норвегия в новото състезание, организирано от УЕФА.

В Стара Загора очакват повиквателна за още един от своите твърди титуляри. Става въпрос за капитана Мартин Райнов, който наскоро отказа трансфер в Левски, за да продължи да води „зелените“ към завръщането на европейската сцена догодина. С малки шансове да попадне сред избраниците на Хубчев е и Борислав Цонев, който също записва стабилни игри през цялата календарна година.